Newestate
« назад
 

В тази секция на сайта публикуваме коментари на наши клиенти, които са работили с нас при покупка или продажба на недвижим имот. Ние вярваме, че коментарите на нашите клиенти са най-добрата референция за работа ни.

От съображение за конфиденциалност, не публикуваме контактите на клиентите оставили коментари, но при желание и след съгласуване, бихме могли да предоставим контакти за референции относно нашата работа.

Опитваме се постоянно да подобряваме качеството на услугите, които предоставяме и приветстваме коментари и съвети.

Добави коментар

Моля попълнете формата по-долу. Коментарът Ви ще бъде прегледан от администраторите на сайта и ще бъде публикуван. New Estate гарантира конфиденциалността на Вашите лични данни и контакти.

*
*
*
*
*

Балгодарим Ви за отделеното време! Обратната връзка с клиентите е много важна за нас.

Боян , Ботевград , Публикуван на 22.04.2018
Закупихме имот със съдействието на агенция Ню Естейт България.Наш брокер беше Ралица Йорданова. Изключително сме доволни от отношението и, и професионализма който прояви брокерката. Беше много коректна и компетентна. Благодарим на целият екип който спомогна за бързото и успешно финализиране на сделката.Препоръчвам агенцията ако ви предстои закупуването на недвижим имот. Благодарим ви за коректноста и ви желаем здраве и успехи за напред !!!
До скоро виждане, със сигурност ще работим пак с вас
Яна Кирилова , София, Публикуван на 09.12.2017
Благодаря за професионалното отношение на собственика на агенцията, при покупката която направих. Изключително търпение, гъвкавост и отзивчивост. Определено бих препоръчала агенцията като един коректен партньор.
Люба Митева - Хаджипетрова, Ямбол, Публикуван на 04.10.2017
Закупихме имот със съдействието на агенция Ню Естейт България.Наш брокер беше Ралица Йорданова. Изключително сме доволни от отношението, търпението и професионализма, който прояви брокерката. Беше много коректна, търпелива, подкрепяше ни и подробно извървя заедно с нас всички стъпки до финализиране на сделката.Препоръчвам агенцията и най-вече брокерката Ралица Йорданова ако ви предстои закупуването на недвижим имот. Желая здраве и успехи в бизнеса!
сем. Чакърови, София, Публикуван на 28.09.2017
Здравейте,
през лятото на тази години закупихме апартамент със съдействието на New Estate. Получихме необходимата помощ от тяхна страна по абсолютно всички възникнали въпроси за успешното финализиране на сделката. Препоръчвам агенция New Estate на всички, на които им предстои покупката на жилище!
сем. Керкелови, София, Публикуван на 07.12.2016
Закупихме апартамент чрез агенцията на Тони Видолов ,New Estate и сме абсолютно доволни от цялата процедура по продажба. Оказваше ни се постоянна помощ по всички въпроси. Доволни сме, препоръчвам!
Димитър Василев, София, Публикуван на 07.12.2016
Благодарности на екипа на агенцията за професионалното отношение и добре свършената работа по сделка за покупка на имот. Това е първата агенция, която виждам да защитава и двете страни по сделката.
Продължавайте в същия дух :).
Илияна Иванова, София, Публикуван на 18.03.2016
Здравейте!
Бих искала да изразя благодарността си към компания Ню Естейт България за високия професионализъм, пълната подкрепа и личната ангажираност. Бих искала да изразя своята особена благодарност към Тони Видолов за неговото внимателно отношение, за точното организиране на всички действия. Разбирайки, че аз не мога да зная всички тънкости в продажбата на имоти, той търпеливо обясняваше и поясняваше всяка стъпка в процеса на сделката. Благодаря за новия си дом, надявам се пак да работим заедно. Препоръчвам Ню Естейт България на всички мои близки и приятели.Използвам случая да Ви пожелая успехи във Вашия бизнес и всичко най-добро.
Поздрави, Илияна
Стоян Димитров, София, Публикуван на 06.09.2015
Бравоооо на New estate!!!Наех си мин година квартира и съм изключително доволен, ето с такива хора трябва да се работи . Сега ми предстои отново да наемам квартира и отново към тях ще се обърна !
сем. Василеви, София, Публикуван на 22.08.2014
Купуването на имот има два аспекта – финансовият и емоционалният. За всеки от нас те имат различна тежест. New Estate в лицето на Тони Видолов показа уважение към баланса на двете в нашето семейство. Разговорите ни с него винаги са кратки, точни и ясни, а ангажиментите, които той поема към нас, се изпълняват безупречно и в срок. Днес имаме прекрасен дом, с изрядни документи и на удовлетворяваща и двете страни цена. Обикновено търсещият имот звъни по обяви в Интернет и прави много на брой безсмислени огледи, които губят времето и нервите му. Тони спести на нашето семейство всичко това и благодарение на него наистина се наслаждаваме на мечтания дом. Благодарим!

Сем. Василеви, София
Александра Вълчева, София, Публикуван на 21.08.2014
Благодарности на екипа на NEW ESTATE.Получих разбиране, подкрепа и разбиране от целия екип!Пожелавам от сърце много успехи на целия екип!
1   2  от 2 Следваща »
View selection  (0)
Оценка на имот
Колко струва вашия имот?
Име
Телефон
Email
Град
Повече информация