Newestate
« назад
Защо да продадете Вашия Имот с нас?
Оценка на имот
Колко струва вашия имот?
Име
Телефон
Email
Град
Повече информация

 

-Бърза и акуратна оценка на имота ви

-Професионални фотографии и видео на имота Ви безплатно

-Междунарoдни маркетинг и клинети

-Безплатнa и професионална юридическа помощ

 

Рекламиране на местно и международно ниво

NewEstate е известен бранд, който се рекламира  на местно и международно ниво. Нашият бранд се поддържа и развива чрез сериозни рекламни кампании в основните портали и печатни издания на Българския пазар, Google,  Yahoo, както и в Prian.ru и Yandex.ru за Руският пазар. Редовно участваме в големите изложения за недвижими имоти. Международни и местни клиенти, които се интересуват от имоти в България със сигурност ще се натъкнат на някоя от нашите рекламни кампании, публикации или презентации.

Многоезична организация

За да покриваме основните езици на международните клиенти нашият тим се състои от Британци, Българи и Руснаци. Този международен тим ни позволява да комуникираме директно и безпроблемно на родните езици на нашите продавачи и купувачи, което е сериозна предпоставка за максимална ефективност и избягване на недоразумения и недоразбиране при комуникация.

Офиси в България и Англия, и добре установена мрежа от партньори в Русия

Ние сме добре представени на основните пазари на Български имоти, като поддържаме офиси в Лондон, София и Варна, както и сезонни офиси в Слънчев Бряг и Банско. Допълнително работим с партньорски агенции в Москва и Санкт Петербург, където търсенето на български имоти в настоящият момент е сериозно. По този начин успяваме до голяма степен да покрием основните локации на предлагане и търсене на Български имоти и да реализираме максималният потенциал на всяка сделка.

Акуратна оценка на Вашия имот

Всекидневната ни работа по сделки с недвижими имоти и опита натрупан през годините ни позволява бързо и точно да установим акуратната пазарна цена на Вашия имоти и да Ви кажем кое е възможно и невъзможно при продажбата му.

Достъп до Инвеститори, Фондове и Институции

Благодарение на дългогодишната ни работа с клиенти, ние имаме добре установени контакти с инвеститори, фондове за имоти и институции, които се осланят на нашата оценка и препоръка при нови придобивания. Достъпът до тези инвеститори е в повечето случаи трудно осъществим без нашето посредничество.

Международен и местен Персонал

Нашият международен тим неутрализира културни и езикови различия и предоставя ценни знания, които спестяват нашето време и Вашите пари. С нас работят продавачи, както от България така и от Русия, Ирландия, Испания и Великобритания.

View selection  (0)