Newestate
« назад
Защо да отдадете Вашия имот под наем чрез нас?

Професионално рекламиране и презентация на Вашия имот

Вашият имот ще достигне бързо до максимален брой наематели чрез нашите многобройни канали за реклама. Ние рекламираме във всички големи портали за имоти, специализиран печат, провеждаме фокусирани реклaмни кампании в основните интернет търсачки като Google, Yahoo, Dir.bg, Yandex.ru и др. Всекидневната работа с наематели ни е научила да презентираме имотите на потенциалните наематели по професионален  и ефективният начин, гарантиращ бързи и оптимални резултати.

Възнаграждение обвързано с резултата

Ние получаваме възнаграждение само при осъществена сделка. Ние инвестираме в отдаването под наем на Вашия имот, като поемаме разходите за реклама, огледи и всички други дейности до сключването на договор за отдаване под наем. Нашето възнаграждение е стандартните 50% от първия наем.

 

Ние работим 7 дни в седмицата

Работим 7 дни в седмицата и    провеждаме огледи до 22:00, с което успяваме да обслужим всички потенциални наематели, като по този начин гарантираме, че всеки шанс за отдаване на Вашия имот е използван.

 

Акуратна оценка на вашият имот

Всекидневната ни работа с наематели и наемодатели ни дава възможност бързо и акуратно да оценим реално постижимия наем на Вашия имот, което ни дава възможност за ефективно рекламиране и бързо отдаване на имота при оптимален за Вас наем. Чрез добрата оценка на възможностите на всеки имот, ние Ви спестяваме месеци от безплодно рекламиране и съответно месеци от пропуснат приход от наем.

 

Международни Клиенти

Нашата компания е изключително активна на международния пазар и чрез нашите офиси в Лондон и партньори в Москва и Санкт Петербург обслужваме клиенти от Европа и Русия. Това ни дава възможност да предлагаме Вашия имот на потенциални наематели не само от България, но и от Европа и Русия.

 

 

 

Корпоративни Клиенти

През дългогодишната ни работа на пазара сме успели да си създадем добра репутация и контакти с водещи корпорации в България, които използват нашите услуги за настаняване на техния персонал. Работата с корпоративни клиенти е допълнителен и сериозен канал за дистрибуция, който в повечето случаи е трудно достъпен за индивидуални наемодатели.

 


 

 

View selection  (0)
Наемодатели
Оценка на имот
Колко струва вашия имот?
Име
Телефон
Email
Град
Повече информация