Newestate
« назад
Агенция New Estate Bulgaria е включена в каталога на престижното руско списание Homes Collection за утвърдени агенции предлагащи български недвижими имоти на Руския Пазар
06.12.2012

 

New Estate Bulgaria бе включена в каталога за 2012 година на руското Списание Homes Collection за утвърдени агенции, обслужващи руски клиенти при покупка, продажба, даване под наем или наемане на имоти в България. Каталога се издава за трета година и вече се е утвъдил, като сериозен индикатор за работата на агенциите, предлагащи имоти зад граница на руски клиенти.

За екипа на New Estate тази публикация е още едно доказателство от страна на независим и авторитетен източник, потвърждаваща добрите практики и високото ниво на професионализъм, които компанията успя да наложи с много труд през 8 годишното си съществуване.

„Това признание не само дава допълнителна мотивация за работа на целия екип на New Estate, но и ни задължава да поддържаме и повишаваме качеството на нашата работа.” - казва мениджъра на компанията Горян Върбанов.

 

 

Коментари
Добави коментар
View selection  (0)
Новини
Горян Върбанов
Автор
Горян Върбанов
Горян Върбанов е един от директорите на New Estate Bulgaria и работи в компанията от самото и създаване през 2005 година. Основен приоритет в неговата работа е развитие на пазара на ваканционни имоти и работа С рускоговоряши клиенти.
За автора
Ирина Дългопятова
Автор
Ирина Дългопятова
Ирина е един от редакторите на сайта. Работи над събиране и анализиране на актуална и интересна информация. Занимава се с темата за недвижими имоти в България повече от 3 години.
За автора
Оценка на имот
Колко струва вашия имот?
Име
Телефон
Email
Град
Повече информация