Newestate
« назад
Ню Естейт започва презентация на всички имоти предлагани от агенциятa с професионални фотографии
14.02.2013

С цел подобрение на представянето на офертите за наем и продажба Ню Естейет стартира програма по професионално заснемане на всички имоти предлагани от агенцията. Според направения анализ имотите представени с добри фотографии привличат около 10 пъти повече огледи и намират своите нови собственици или наематели за значително по-кратко време от тези с лоша презентация.

„В днешната изключително конкурентна среда където купувачите и наемателите имат сериозен избор, доброто представяне на всеки имот е абсолютно задължително за постигане на оптимлана цена и срок за реализация“ казва един от Менъджерите на компанията Горян Върбанов.

Пример за новата презентация на имотите можете да видите тук.

 Коментари
Добави коментар
View selection  (0)
Новини
Горян Върбанов
Автор
Горян Върбанов
Горян Върбанов е един от директорите на New Estate Bulgaria и работи в компанията от самото и създаване през 2005 година. Основен приоритет в неговата работа е развитие на пазара на ваканционни имоти и работа С рускоговоряши клиенти.
За автора
Ирина Дългопятова
Автор
Ирина Дългопятова
Ирина е един от редакторите на сайта. Работи над събиране и анализиране на актуална и интересна информация. Занимава се с темата за недвижими имоти в България повече от 3 години.
За автора
Оценка на имот
Колко струва вашия имот?
Име
Телефон
Email
Град
Повече информация