Newestate
« назад
Имоти в България през погледа на журналист от най-големия руски портал за недвижими имоти в чужбина Prian.ru.
19.06.2013

 

С нарастващия интерес в Русия към закупуване на имот в България, спекулациите в руските медии и интернет пространство набират сериозна скорост. Независимо от всеобщо приетото разбиране, че България е страна добре позната в Русия, реалността е съвсем различна, представата за България сред мнозинството руснаци е изключително неточна.

С цел борба със стереотипните схващания и разбира се най-вече популяризацията на нашата страна, New Estate започна проект с един от най-големите руски портали за имоти в чужбина Prian.ru, в който посредством статии и кратки видеофилми ще бъдат представени различни части на България.

Във видеото Филип разглежда 3 реални имота обявени за продажба. Имотите, които са показани във видеото, са избрани с цел да представят максимално обширно както ценовите диапазони, така и различните по стил обекти.

Първият имот, който е показан във видеото е малометражно студио за 16 500 ЕВРО, разположено на партерен етаж  в комплекс Несебър Форт Клуб.

Линк към обекта тук

 

Вторият имот е двустаен, напълно обзаведен апартамент за 51 000 евро в 5 звездния комплекс Райска Градина /Garden of Eden/.

Линк към обекта тук

 

Третият имот е разположен в малък уютен комплекс от 19 апартамента в гр.Свети Влас на около 300 м от морския бряг.

Линк към обекта тук

Разбира се тази инициатива ще помогне много за популяризиране на нашата фирма и съответно на имотите на клиенти, които са избрали да работят с New Estate.


Коментари
Добави коментар
View selection  (0)
Новини
Горян Върбанов
Автор
Горян Върбанов
Горян Върбанов е един от директорите на New Estate Bulgaria и работи в компанията от самото и създаване през 2005 година. Основен приоритет в неговата работа е развитие на пазара на ваканционни имоти и работа С рускоговоряши клиенти.
За автора
Ирина Дългопятова
Автор
Ирина Дългопятова
Ирина е един от редакторите на сайта. Работи над събиране и анализиране на актуална и интересна информация. Занимава се с темата за недвижими имоти в България повече от 3 години.
За автора
Оценка на имот
Колко струва вашия имот?
Име
Телефон
Email
Град
Повече информация