Newestate
« назад
България остава атрактивна за Руските купувачи на имоти. Видео от семинара на New Estate Bulgaria в Санкт Петербург, проведен на 17 Май.
27.05.2014

На 17 Май в Санкт Петербург New Estate Bulgaria проведе семинар-консултация на тема Вторичния пазара на имоти в Черноморските курорти на България.

Съорганизатор на събитието беше най-големият Руски портал за имоти в чужбина Prian.ru. Събитието мина при сериозен интерес, като повече от 40 индивидуални купувачи, агенции за недвижими имоти и други организации взеха участие.

Като основен извод от събитието, може да се отбележи особения и доста засилен интерес на Руснаците за възможности за емиграция в България.

Традиционно, сред най-търсените имоти бяха двустайни обзаведени апартаменти в близост до морето. Тенденцията за намаляване на бюджетите е доста осезаема, като болшинството от потенциалните купувачи търсеха имот до 25 000 евро.

Коментари
Добави коментар
 
Полетата, отбелязани с *, са задължителни.

Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.

Име*
Email
Антиспам код*  
(генерирай нов код)
Коментар*
View selection  (0)
Новини
Горян Върбанов
Автор
Горян Върбанов
Горян Върбанов е един от директорите на New Estate Bulgaria и работи в компанията от самото и създаване през 2005 година. Основен приоритет в неговата работа е развитие на пазара на ваканционни имоти и работа С рускоговоряши клиенти.
За автора
Ирина Дългопятова
Автор
Ирина Дългопятова
Ирина е един от редакторите на сайта. Работи над събиране и анализиране на актуална и интересна информация. Занимава се с темата за недвижими имоти в България повече от 3 години.
За автора
Оценка на имот
Колко струва вашия имот?
Име
Телефон
Email
Град
Повече информация